HORECA FUAR

13 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde, Fuarizmir /Gaziemir’de sektör profesyonellerinin bir araya geleceği “Horeca Fair Uluslararası Otel Restourant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama Ve Konaklama Teknolojileri Fuarı”na Sizleri, bu büyük buluşmaya davet ederiz.

19 – 22 Şubat 2020’de BULUŞUYORUZ.

Ankara Cad. No:97 Bağcılar İşhanı Kat. 6 Bayraklı – İZMİR

info@glplatformfuar.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Sektörel Bilgiler   /  Fuar Stantlarında Buklet Ürün Esintisi

Fuar Stantlarında Buklet Ürün Esintisi

Buklet Ürünleri

Otellerin temel malzemelerinden olan buklet ürünleri; şampuan, sabun, losyon ve bunun yanında tarak, törpü, duş bonesi gibi Kişisel bakım ürünleri de bulunmaktadır. Otellerde zorunlu malzemeler olarak sunulan buklet ürünler hem işlevsel olarak çok fonksiyonlu hem de zarif ve estetik anlamda görsellik sunmaktadır.

Fuar Stantlarında Buklet Ürün Esintisi

Turizm sektörünün en önemli hizmetini veren otellerin buklet ürünleri,  günümüze kadar geleneksel anlamda gelmiş ve halen bu düzenli işleyiş uygulanmaktadır. Konaklama hizmeti veren otellere bakıldığında yalnızca konaklama hizmeti vermediklerini görmekteyiz. Konaklama hizmetinin yanında konforlu bir barınma hizmeti sunmaktadır.  Dolayısıyla işletmenin kendini en iyi biçimde tanıtması verdiği hizmetle doğru orantılıdır. Konaklama ve barınma hizmeti, sunan turistik oteller turizm sektörünün önemli bir ayağını oluşturmaktadırlar. Bu otellerin önemli ekipmanlarından olan buklet ürünler son derece önemlidir. Otel odalarında misafirlere sunulan buklet ürünler,  aynı zamanda kaliteli olmasının yanında görsel anlamda estetik olarak da müşteriye sunulmalıdır. Buklet ürünler küçük sıradanmış gibi dursa da son derece önemli bir etki bırakmaktadır.

Buklet ürünler aynı zamanda otelin kalitesini, verdiği hizmeti ve kendi saygınlığını da yansıtmaktadır. Horeca firmasının fuar hizmetleri alanında otel Ekipmanları da bulunmaktadır. Turizm sektörünün önde gelen işletmecileri, satın alma yetkilileri,  ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği ile fikir edinerek, en son üretilen ürünler konusunda da geniş bilgi sahibi olacaklardır. Birbirinden renkli ve görsel açıdan son derece estetik olan stantlar otel ekipmanları kategorisinde en iyilerini sizlerin beğenisine sunmak için hazır bekliyorlar.

Yenilik Ve İhtiyaçlar Bir Arada

Turizm sektörünün buklet ürünleri ekipmanlarından ve günümüzde bu sektöre hizmet eden firmalar,  girişimciler en son çıkan buklet ürün çeşitleri fuarda katılımcılarla tanışacak ve en son üretilen ürün çeşitlerini tanıma imkânı bulacaklardır. Bu ürünler ihtiyaçlar araştırılarak geliştirilmiş ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Geliştirilmiş yeni çeşitler ve bunların fuarda sunulması, sektörde iddialı olan işletmecilerin ve satın alma yetkililerine, özellikle turistik otellerde numunelerin turistlere hitap edecek tarzda sanatsal çizimlerle özelleştirilmiş sunumları yer almaktadır. Otellerin sunduğu hizmetin kalitesi ile müşterilerin ihtiyacını karşılayacak ürünlerin sunulması son derece önemlidir. Bu çeşitliliği sahipleriyle buluşturan Horeca fuar organizasyonunda binlerce çeşit ve katılımcı sizleri bekliyor.