HORECA FUAR

13 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde, Fuarizmir /Gaziemir’de sektör profesyonellerinin bir araya geleceği “Horeca Fair Uluslararası Otel Restourant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama Ve Konaklama Teknolojileri Fuarı”na Sizleri, bu büyük buluşmaya davet ederiz.

19 – 22 Şubat 2020’de BULUŞUYORUZ.

Ankara Cad. No:97 Bağcılar İşhanı Kat. 6 Bayraklı – İZMİR

info@glplatformfuar.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Bizden Haberler   /  Teşekkür Ederiz

Teşekkür Ederiz

16 – 19 Şubat 2022 tarihleri arasında İzmir’de Fuarizmir alanında düzenlediğimiz HORECA FAİR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları, Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı sektörün önde gelen yerli, ulusal ve uluslararası markaların katılımları, birbirinden önemli isimlerin bilgilerini, ülkemizin önde gelen mutfak şeflerinin deneyim ve yeteneklerini sergiledikleri etkinliklerle gerçekleşerek; yurt içinde binlerce profesyonel ziyaretçi ve yurt dışından 20 ülkeden ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Turizm sektörü, konaklama ve ağırlama alanında hizmet veren kurum ve kuruluşlar ile restoran, cafe, eğlence mekanları, pastane, catering, misafirhane, yurt, hastane vb. işletmelerin endüstriyel ekipmandan yiyecek içecek servis aksesuarlarına, otel restoran mobilyasından tekstile, aydınlatma ve güvenlikten yazılım ve teknolojiye kadar çok sayıda çeşitli ihtiyaçlarının sergilendiği ve alıcısıyla buluştuğu fuar gerçekleştiği 4 gün boyunca İzmir, Ege turizmi ve gastronomisinin de ön plana çıktığı bir organizasyon oldu.

Sizlerinde katılımı ve organizasyon başarısındaki katkılarınız için teşekkür ederiz.