HORECA FUAR

13 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde, Fuarizmir /Gaziemir’de sektör profesyonellerinin bir araya geleceği “Horeca Fair Uluslararası Otel Restourant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama Ve Konaklama Teknolojileri Fuarı”na Sizleri, bu büyük buluşmaya davet ederiz.

19 – 22 Şubat 2020’de BULUŞUYORUZ.

Ankara Cad. No:97 Bağcılar İşhanı Kat. 6 Bayraklı – İZMİR

info@glplatformfuar.com

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Sektörel Bilgiler   /  Otel Ekipmanları

Otel Ekipmanları

Endüstriyel Mutfak ve otel ekipmanları sektörü gerek Türkiye’de gerekse uluslararası düzeyde önemli bir yerde bulunmaktadır.  Özellikle Turizm açısından bu sektörün firma ve satın alma yetkilileriyle bir araya gelindiğinde, sektörün önemi çok daha öne çıkmaktadır.  Özellikle otel,  restoran ve gastronomi ürünlerinin bulunduğu ve bu sektörde uzun yıllar faaliyet gösteren üreticiler bu fuarda bir araya gelmektedir.  Yaklaşık 15 binin üzerinde bir misafiri ağırlamayı hedeflemekteyiz.  Özellikle endüstriyel mutfak ekipmanları konusunda profesyonel girişimciler,  otel,  restoran,  kafeterya ve pastane işletme sahipleri bu fuarda bir araya gelmektedir.

Otel Ekipmanları İle Sektörü Daha İleriye Taşımak

Mutfak Otel ekipmanları,  endüstriyel mutfak konusunda ağırlıkta olmak üzere bu sektörde profesyonel olarak bulunan girişimcilerin beğenisine sunulacak,  uluslararası düzeyde turistik bir bakış la bu konudaki tesislerinin sayısının arttırılması,  var olan tesislerin kapasitelerinin genişletilmesi ve özellikle turizm sektöründe yenilikleri girişimcilere sunarak artan rekabeti zorlayacağına inanmaktayız.  Bu alanda sürekli ihtiyaçların artması ve dolayısıyla buna cevap verebilecek düzeyde geliştirilmiş ürünler ve çözümler sunulmaktadır. Horeca Fair fuar organizasyonu ile bu sektörde girişimcileri daha öne taşımak ve sektörün nabzını tutmayı hedeflemekteyiz.

Endüstriyel Mutfak Ve Otel Ekipmanları Sektöründeki Gelişmeler

Horeca  Fair fuar organizasyonumuzla 15 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı hedeflemekteyiz.  Fuara uluslararası düzeyde profesyoneller de çok ilgi göstermektedir.  Özellikle otel,  restoran, gastronomi ve endüstriyel mutfak ve otel ekipmanları konusunda uluslararası düzeyde bir hizmet sunmaktayız.  Hedefimiz fuarda Turizm İşletmeciliği yapan profesyonel girişimcileri,  otel Ekipmanları,  endüstriyel mutfak ekipmanları,  kafeterya,  restoran işletmecilerini yeni ürünlerle buluşturmak,  katılımcıların birlikte veya ikili görüşmeler biçiminde sektörel alanda söyleşiler gerçekleştirebilecekleri organizasyonlar bulunmaktadır.  Son derece yoğun ilgi ve katılımcılarla misafirleri aynı Sektörel havuzda bir araya getirmeyi hedeflemekteyiz.

Otel Ve Mutfak Ekipmanları Fuarı İle Hedeflerimiz

Mutfak ve otel ekipmanları uluslararası düzeyde özellikle son yıllarda çok fazla gelişme kat etmiştir.  Bu fuarla sektöre yeni girecek girişimcileri ve iş ortaklıklarını bir araya getirmekteyiz.  Özellikle Otel, restoran,  kafe gibi sektörlerin Türkiye’de çok fazla büyüdüğü düşünüldüğünde bu fuar organizasyonu ile bu konuda ciddi anlamda bir kapı açtığımızı düşünmekteyiz.